top of page

Ja és oficial, l'Escaldàrium torna a la plaça!

La Comissió Escaldàrium confirma el retorn de la festa a la plaça de la Font de Lleó, amb tot el foc, tota l’aigua, totes les bèsties, tota la música i totes les ganes. Mireu el calendari, el 8 i 9 juliol tremolen

Ball de Diables de Caldes, La Forca, Bombers de Caldes, Músics de l’Escaldàrium i Ajuntament, entitats representades en la Comissió Escaldàrium, confirmen el retorn de la festa del foc i l’aigua a la plaça de la Font del Lleó, després de dos anys de reinvencions i espera provocades per la pandèmia.

L’organització treballa en la recuperació absoluta d’una festa que farà tremolar la vila el segon cap de setmana de juliol, i que tornarà a explicar l’origen de l’aigua termal. Paral·lelament, s’està dissenyant tota la programació d’actes d’Escaldàrium, que omplirà els dies previs de cultura popular, bruixeria, tradició, innovació, espectacle i consciència social.

Seguiu les xarxes d’Escaldàrium i de les entitats implicades, les properes setmanes s’aniran anunciant novetats fins la presentació del cartell final.


Segona tempesta
Segona tempesta

A l’espera, però sense parar

El darrer Escaldàrium lliure de condicionants va ser el de l’any 2019. Tot seguit, la pandèmia va provocar un parèntesi forçat de dos anys en els quals les danses de foc i agua úniques en el món es van interrompre.

Tot i així, les entitats representades en la Comissió Escaldàrium van inventar altres formes de mantenir aquesta espurna encesa en la població. Els exemples més sonats: un Concertàrium que va superar totes les expectatives, el bateig del passatge de les Bruixes i la instal·lació del Mural de l’Escaldàrium de l’artista Rock Blackblock. Aquest 2022, l’Escaldàrium torna del tot i torna al seu lloc.


Ràdio Caldes també es van fer resó:


bottom of page