top of page

Templàrium

Situem-nos al segle XVI. A Caldes de Montbui, fruit de la despreocupació de la població i de la caiguda de valors, s'obre la porta a un episodi en el qual la vila viurà la lluita entre el bé i el mal.
Es succeeixen un seguit de plagues d'insectes, incendis i pandèmies que assetgen el poble.
Els seus habitants tracten d'invocar les forces del bé mitjançant l'aigua sanadora, però se'ls escapoleix de les mans provocant una nova plaga acompanyada de greus inundacions.
Tan sols els coneixements i l'alquímia d'unes dones remeieres, que sempre havien portat en secret, fan que la vila surti d'aquesta dinàmica de desgraciats esdeveniments.
Però aquests coneixements secrets que els han salvat, ben aviat espanten a alguns habitants, molts d'ells poderosos, i això desencadenarà en una acusació de bruixes i en un judici injust, que desencadena l'obertura de les portes de l'infern i la vertadera batalla la nit d'Escaldàrium.

Templàrium.jpg

Templàrium consta de 5 danses de foc que representen diverses plagues: paneroles, incendis i pestes amb un giny malèfic-infernal, seguides de 3 danses d'aigua que són un clam d'invocació a l'aigua purificadora per part del poble que acabarà esdevenint inundació representada per tres danses d'aigua pròpies i interactives amb el públic.​​​

Templàrium guió_edited.jpg
Templàrium pictogrames.jpg
Templàrium_Pluja.jpg
bottom of page