top of page

Un any més, GRÀCIES!

A les portes de celebrar el trentè aniversari, creiem que podem dir que hem gaudit d'un Escaldàrium apoteòsic ple de contingut, cultura, tradició i festa.

El dia 1 de juliol ja es va aplegar una multitud d'infants i no tant per gaudir del Templàrium, el següent divendres la plaça es va omplir de gom a gom per reviure el Judici i més de 7.000 persones es van reunir dissabte a la plaça de la Font del Lleó per viure en directe l’Escaldàrium. Unes 4.500 persones van continuar la festa al parc de Can Rius.

Arribar fins aquí és impossible sense la impressionant suma de complicitats, entusiasme i autoexigència que hi ha al darrere d’aquesta festa. Per descomptat, per part de les entitats que l’impulsem (@balldediables_caldesdemontbui, l'@associaciolaforca, Músics de l’Escaldàrium, @bombers_caldesdemontbui i @ajcaldesmontbui), però també per part de tot un conjunt d’empreses, entitats i particulars que ens ajuden i sense els quals aquesta festa no sortiria com surt.

.

.

Per tant, volem expressar el nostre agraïment més sincer...

.

.

...als qui han col·laborat: @pirotecnia_garcia, @sojclloguer, @casinodecaldes, @electracaldenseenergia, @museuthermalia, Associació de Veïns i Comerciants del Casc Antic de Caldes de Montbui @viuelcascantic, @_cooltur i el @Projecte Lilith: Camins de bruixes, @protecciocivilcaldes, @coralguisla, @stage_dansa, @tot_musica, @asardanistacalderina, @votv, @laxarxacat, @Balneari Broquetas, @Acció Cívica Calderina, @Agrupament Escolta el Pasqualet. a Joan Clotet pel carro del Judici i a la família Vila per guardar-lo, als sis fotògrafs acreditats d'enguany que ens faran reviure la festa a través de la seva mirada...

.

...a l’Adela Lafuente i a la Júlia Boncompte per la seva interpretació de la llegenda i a les entitats de cultura popular que fan la festa encara més gran: @escaldats, @gegantscaldesmontbui, @bastonersdecaldesdemontbui i

.

...i, per descomptat, a totes persones que vau omplir la plaça i el Parc de Can Rius i que, a banda de passar-vos-ho bé, vau ajudar a que tot fluís bé respectant els moviments de bruixes, esbirrus, tabalers i diables, obrint-nos pas quan tocava, etc. A vosaltres i també a tots i totes les qui vau optar per seguir la festa des d’una pantalla, moltes gràcies per donar sentit a tot això.

.

La llista de gent que ens ajudeu és molt llarga. Si ens hem deixat algú, us demanem disculpes!

.

Ens retrobem el segon cap de setmana de juliol de 2024 pel 30è Escaldàrium!

.

bottom of page