top of page

Oberta la inscripció com a fotògraf acreditat/da de l'Escaldàrium 2023

Ja falta poc per la nova edició de l’Escaldàrium, tornem a convocar als i les fotògrafs interessats/des en formar part del grup dels fotògrafs acreditats. Aquests tindran una sèrie de privilegis de mobilitat, se’ls facilitarà l’ús d’una capa de diable per tal de garantir la protecció i millorar la plasticitat de la festa, a canvi, hauran d’etiquetar les fotografies amb un o vàris d'aquests Hashtag: #escaldarium

i facilitar-nos una selecció de 6/10 fotografies en qualitat per a impressió a 45 cm pel costat més llarg per poder-ne fer una exposició en la següent edició de l'Escaldàrium.


Fotògrafs acreditats després de l'Escaldàrium 2019
Inauguració de l'exposició dels fotògrafs acreditats 2022 ©Ball de Diables de Caldes de Montbui

El Ball de Diables de Caldes de Montbui podrà utilitzar les fotografies cedides per promocionar la festa i sense un ànim de lucre. Les fotografies que el Ball de Diables de Caldes de Montbui i l’Escaldàrium utilitzi, sempre aniran acompanyades del nom del fotògraf i aquestes no seran cedides a tercers sense el consentiment per escrit de l’autor/a de la fotografia.

A TENIR EN COMPTE: De cara a l’accés acreditat a l’acte del Judici i execució de les Bruixes del divendres vespre caldrà, a més de l’acreditació, anar vestit d’acord amb l’indumentària de l’acte, als seleccionats/des se’ls explicarà com han d’anar vestits/des personalment.

Interessats/des en rebre una de les 6 acreditacions s'han d’inscriure en aquest vincle, teniu fins el dia 29 de juny a les 21:00 h:




ATENCIÓ! En el cas de que les sol·licituds siguin nombroses es farà un sorteig de les inscripcions rebudes amb prioritat als fotògrafs que encara no hagin estat acreditats en altres ediccions.

bottom of page