top of page

L'aigua termal es queda

L'Escaldàrium consolida el model d'ús de l'aigua responsable incorporat l'any 2023 i tornarà a fer servir el recurs termal per a les danses d'aigua. També es reduirà el consum d'aigua en la festa central, en el Templàrium i l'Escumàrium.


Serà doncs, una festa sostenible i responsable amb els recursos hídrics, al marge de les fases que s'estableixin per fer front a la sequera, i al marge de les pluges que caiguin aquesta primavera. Així ho ha decidit la Comissió Escaldàrium, formada pel @balldediables_caldesdemontbui, els @bombers_caldesdemontbui, l'@associaciolaforca, l'Orquestra de l'Escaldàrium i l'@ajcaldesmontbui.


📷: @sergicostaphoto (acreditat 2022)


L’aigua termal es recollirà de la Font del Lleó prèviament, i es refredarà en dipòsits, per tal de poder ser utilitzada en tots els actes del programa on es fa servir: Templàrium, Escumàrium, i Escaldàrium.

L’aigua recollida per utilitzar a la festa representa només el 20% de la que brolla en un dia de la Font del Lleó, sense efectes sobre la resta d’usos que Caldes dona a aquest recurs natural. Tanmateix, l’aigua termal, la principal font d’inspiració de l’Escaldàrium, serà també el recurs que permet mantenir la seva celebració.

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page