top of page

GRÀCIES!

Després de dos anys d’absència, hi havia moltes ganes d’Escaldàrium. En tenia la moltíssima gent que volia tornar a gaudir-ne i en teníem tots i totes les que el muntem. Han estat mesos de feina intensa amb un objectiu al punt de mira: que la festa més singular de Caldes recuperés el camí exactament on l’havia deixat, amb el llistó igual d’alt, amb el mateix tremp, com si no hagués existit aquesta llarga aturada. Satisfer aquesta expectativa era complicat però avui podem afirmar amb la boca plena que ho hem aconseguit: de fet, l’Escaldàrium 2022 el recordarem com el del retorn després de la pandèmia i també com una de les millors edicions que s’han fet.

.

Assolir això és impossible sense la impressionant suma de complicitats, entusiasme i autoexigència que hi ha al darrere d’aquesta festa. Per descomptat, per part de les entitats que l’impulsem (@balldediables_caldesdemontbui, @associaciolaforca, Músics de l’Escaldàrium, @bombers_caldesdemontbui i @ajcaldesmontbui), però també per part de tot un conjunt d’empreses, entitats i particulars que ens ajuden i sense els quals aquest invent no sortiria com surt.

.

.

Per tant, volem expressar el nostre agraïment més sincer...

.

.

.

...a les entitats de cultura popular que fan la festa encara més gran: @escaldats, @gegantscaldesmontbui, @bastonersdecaldesdemontbui i @asardanistacalderina

.

...i, per descomptat, a les 6.000 persones que vau omplir la plaça i que, a banda de passar-vos-ho bé, vau ajudar a que tot fluís bé respectant els moviments de bruixes i diables, obrint-nos pas quan tocava, etc. A vosaltres i també a tots i totes les qui vau optar per seguir la festa des d’una pantalla, moltes gràcies per donar sentit a tot això.

.

La llista de gent que ens ajudeu és molt llarga. Si ens hem deixat algú, us demanem disculpes!

.

Ens retrobem el 8 de juliol de 2023 al 29è Escaldàrium!

.

bottom of page