top of page

Acerca de

Orquestra del foc i de l'aigua.jpg

Procés de selecció de la tercera gralla de l'Orquestra del Foc i l'Aigua

'Orquestra del Foc i l'Aigua necessita incorporar una tercera gralla de forma permanent per completar la secció. La convocatòria està oberta a qualsevol persona amb un nivell tècnic alt de l'instrument i prou experiència tocant en directe com per participar d'una actuació amb l'exigència i envergadura de l'Escaldàrium.

 

La prova es farà el dissabte 16 de març a la tarda a l'Stage Escola d'Arts Escèniques (c/Folch i Torres, 50, de Caldes de Montbui) en horaris que concretarem en funció del nombre d'aspirants i les persones que s'hi presentin hauran de tocar tres peces: les primeres veus dels temes principals de les danses de l'Escaldàrium Primera tempestaOrgia d'aigua i foc al tempo real, i una tercera d'elecció pròpia que mostri el nivell tècnic màxim de cada aspirant. Podeu descarregar les partitures en pdf de les dues primeres peces i podeu escoltar-les en els següents enllaços:

 

Primera tempesta.pdf

 

Orgia d'aigua i foc.pdf

 

https://escaldarium.bandcamp.com/album/escald-rium-festa-del-foc-i-laigua

 

El jurat el formaran els dos grallers titulars de l'orquestra, Abel Batlles i Jaume Mauri, i el director musical de l'Escaldàrium i compositor de la música de la festa, Ramon Solé.

 

A banda del nivell instrumentístic es tindran en compte aspectes com la formació musical, l'experiència en actuacions de tota mena (també davant de grans audiències), la participació en formacions de diversos formats i estils, i si també es toquen altres instruments compatibles amb l'Orquestra del Foc i l'Aigua.

 

Uns dies abans de les proves l'organització es posarà en contacte amb els/les aspirants per comunicar-los els horaris de cadascú per fer l'audició.

 

Al final del procés, el jurat proposarà als/les aspirants que consideri adients la possibilitat de formar part d'una borsa de substituts per si en alguna edició de l'Escaldàrium alguna de les gralles titulars causa baixa.

 

Si voleu participar al procés de selecció, si us plau ompliu el següent formulari. Teniu temps per inscriure-us fins el 4 de març.

Enviar candidatura

Si estàs interessat/da, envia'ns la informació següent:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Missatge enviat

bottom of page