Escaldarium.com

va de diables

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte […]

Continue Reading »

Contactar

Et dius? (obligatori)

El teu Email (obligatori)

Si vols que et contactem per telèfon, escriu-lo aquí

Vols saber?

El teu missatge

This feature has not been activated yet. Install and activate the WordPress Popular Posts plugin.

Cerca dins l\'Escaldàrium

El bram de la Quimera

El bram de la Quimera

Cinquena dansa

Després de la solemne processó d’invocació, un terrible bram retruny per tota la plaça i paralitza tothom. Darrera del segon bram, se senten unes passes ferotges, fermes i potents. De les entranyes de la Terra, entre les llambordes de la plaça, s’alça una silueta immensa i tenebrosa.

Les forces del mal han aconseguit alliberar Godra, la malèfica Quimera, de la seva presó sota les llambordes de la plaça Font del Lleó. La bèstia avança amb pas ferm cap a Llucifer i Diablessa els quals, sense dubtar, li atorguen el foc que desperta el seu poder i fúria. Godra desplega les seves immenses ales de ratpenat i escup flames.
La quimera dansa el seu terrorífic ball mentre el seu cos comença a desprendre foc amb cada cop més intensitat fins que es converteix en un ésser incandescent: les espurnes brollen amb tanta virulència que calcinen tot allò que toquen.

Tema musical – El Bram de la Quimera
Figures i ginys – Godra
Llucifer i Diablesa

La Godra, la Quimera de Caldes de Montbui © Jordi MT

La Godra

Top