Escaldarium.com

va de diables

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte […]

Continue Reading »

Contactar

Et dius? (obligatori)

El teu Email (obligatori)

Si vols que et contactem per telèfon, escriu-lo aquí

Vols saber?

El teu missatge

This feature has not been activated yet. Install and activate the WordPress Popular Posts plugin.

Cerca dins l\'Escaldàrium

va de diables

va de diables

XX anys de banyes

a un any del XX aniversari de l’Escaldarium

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte de juliol. Segons Nació Digital, és «l’única festa d’aquestes característiques que es pot veure i gaudir a Catalunya i, segurament, a l’Estat» el tret únic i característic és el fet de que l’Escaldàrium té la seva pròpia música.

La festa va acompanyada d’una sèrie de deu danses compostes per Ramon Solé. La música, enregistrada per segona vegada el 2010, es pot escoltar en CD o en viu i en directe, cada any a la Plaça de la Font del Lleó.
El programa Nydia d’El 33 va dedicar un reportatge a la festa i a aquesta banda sonora nova.

Top