Taller de fotografia de correfocs amb Quim Dasquens
Escaldarium.com

va de diables

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte […]

Continue Reading »

Contactar

Et dius? (obligatori)

El teu Email (obligatori)

Si vols que et contactem per telèfon, escriu-lo aquí

Vols saber?

El teu missatge

This feature has not been activated yet. Install and activate the WordPress Popular Posts plugin.

Cerca dins l\'Escaldàrium

Taller de fotografia de correfocs i festes infernals durant l’Escaldàrium 2019

Taller de fotografia de correfocs i festes infernals durant l’Escaldàrium 2019

Les manifestacions de cultura popular, tradicionals y culturals, per norma general, acostumen a ser molt agraïdes de fotografiar: danses, correfocs, gegants, espectacles… Solen oferir-nos oportunitats fotogràfiques molt representatives del lloc en el qual ens trobem i, a més a més solen ser molt impactants.
Hi ha situacions d’aquest tipus de fotografia que són més fàcils de fotografiar que d’altres. En aquest taller aprendrem a fotografiar els correfocs: diables i personatges que corren i ballen al so de tabals mentre juguen amb foc i pirotècnies diverses. Com que principalment es realitzaen durant la nit i tenen un ritme molt ràpid així fa que sigui realment complicat poder fotografiar-los.
El Ball de Diables de Caldes de Montbui us oferim per aquest Escaldàrium 2019, la possibilitat d’aprendre les tècniques per fotografiar els correcfocs de la ma del fotògraf calderí i diable Quim Dasquens. Coneixereu la festa, com funcionen els correfocs i les festes de foc i com preveure les millors oportunitats fotogràfiques:
· Aprendre les dificultats tècniques, quines són i com superar-les en moments tan canviants com són els correfocs i les festes amb foc.
· Aprendre quines són les mesures de seguretat personals i del nostre equip.
· Conèixer la història i els moments àlgids de la festa per recollir millors resultats.
· Repassarem, a més a més, fonaments bàsics de fotografia, aprendrem a mirar…
El taller s‘inicia el dissabte 6 de juliol, al Balneari Termes Victòria. A les 10 del matí i fins les dues de la tarda, sessió teòrica sobre fonaments bàsics d’aquest tipus de fotografia, tècniques i consells. Repassareu coneixements bàsics sobre fotografia de «correfocs» i els seus llums extremes. A més coneixereu les mesures de seguretat, com actuar i diferents maneres de preparar i fotografiar els correfocs.
El dijous 11 serà el dia de la pràctica a profitant l’assaig general de l’Escaldàrium i la pirotènia de Pirotècnia Garcia. I el dissabte 13 de juliol, de 10 a 12 del matí, revisarem les fotografies realitzades i obtindreu uns últims consells fotogràfics al mateix Balneari Termes Victòria.

Preu del taller: 60 €

Grup mínim: 6. Grup màxim: 10 assistents
Cal tenir coneixements prèvis de fotografia i càmeres que es puguin utilitzar en mòdus manual.

Inclou: la teoria, el material imprès, la pirotècnia a l’assaig general.

No inclou: assegurança. ni desplaçaments, ni dietes, ni tot allò que no s’anomeni a l’apartat inclou.
Data límit inscripció: 30 de juny o fins a exhaurir les 10 places.

Col·laboren: Quim Dasquens, Priotècnia Garcia i Balneari Termes Victòria

Per inscripcions, ompleneu el formulari de contacte aquí

Don't Miss the Next Great Post

If you enjoyed this blog post, subscribe below, and you'll receive an automatic email update when we publish new content.

Comments are closed.

Taller de fotografia de correfocs amb Quim Dasquens
Top