top of page

L’Escaldàrium hem estrenat web

Aquest any, coincidint amb la seva tornada a la plaça, l’Escaldàrium estrenem el nou www.escaldarium.com, dedicat a la difusió i a la descoberta de tot l’imaginari de la Festa del Foc i l’Aigua calderina

© foto: Ajuntament de Caldes de Montbui


Un mes abans de la celebració de l’Escaldàrium, l’esdeveniment calderí presenta una nova versió de www.escaldarium.com, un web que s’ha transformat per fer una aproximació el més fidel i el més exacta a la realitat de la Festa del Foc i l’Aigua.

És el lloc de divulgació del programa, i també serà l’espai de referència per entendre una festa carregada de símbols i de multitud d’elements originals que la fan única. Els personatges, les danses, la llegenda i la música de l’Escaldàrium s’expliquen des del les pàgines del món virtual per tal d’oferir una millor experiència al món terrenal i a peu de plaça.

La presentació del nou web (l'anterior data del 2013, gairebé a la prehistòria en el mòn digital!) ha anat a càrrec de membres de la Comissió Escaldàrium: Pep Busquets, regidor d’Escaldàrium, Berta Mayol, cap de colla de Diables i Quim Dasquens, dissenyador i membre del Ball de Diables.

Llegiu i escolteu els àudios a la notícia publicada al web de l'Ajuntament de Caldes de Montbui

Voleu veure la presentació del primer lloc web del 2013?


Comments


bottom of page