top of page

El nou mural de l’Escaldàrium

L’Escaldàrium ja té un mural gegant amb els personatges protagonistes de la Festa del Foc i de l’Aigua. L’artista Roc Blackblock ha fet aquesta intervenció artística al lateral del Museu ThermaliaLa plaça de la Font del Lleó s’ha convertit en la plaça de l’Escaldàrium amb el nou mur dedicat a la Festa del Foc i de l’Aigua. Aquest nou mural completa així el projecte de convertir la plaça de la Font del Lleó en la plaça de l’Escaldàrium. S’afegeix a les bruixes i la Godra, els altres elements emblemàtics de la festa que ja estan representants a l’entorn de la plaça. D’una banda, amb el passatge de la Godra, dedicat a la bèstia de foc calderina, i d’altra banda amb la recent inauguració del passatge de Les Bruixes.

El mur, d’entre 12-15 metres d’alçada i uns 5-6 metres d’amplada, és la paret lateral del Museu Thermalia i està just al darrera de les Termes Romanes. El nou mural representa els elements principals de l’Escaldàrium i és visible des de diferents punts de l’entorn, tot i que la imatge completa es té des de l’espai que connecta les places de Can Rius i la de la Font del Lleó.

Roc Blackblock, l’autor del mural

L’artista de murals i grafits Roc Blackblock ha estat l’encarregat de dissenyar i pintar els personatges protagonistes de l’Escaldàrium en aquesta nova intervenció artística urbana que transforma la línia visual del centre històric de Caldes de Montbui. Per l’autor, l’encàrrec “ha estat un repte i una dificultat afegida el fet d’haver de representar en el mural tot el ventall de personatges que tenen a veure amb l’Escaldàrium”.La notícia completa al web de l'Ajuntament de Caldes de Montbui

Comments


bottom of page