Escaldarium.com

va de diables

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte […]

Continue Reading »

Contactar

Et dius? (obligatori)

El teu Email (obligatori)

Si vols que et contactem per telèfon, escriu-lo aquí

Vols saber?

El teu missatge

This feature has not been activated yet. Install and activate the WordPress Popular Posts plugin.

Cerca dins l\'Escaldàrium

Oberta la inscripció per als 6 fotògrafs acreditats Escaldàrium 2018

Oberta la inscripció per als 6 fotògrafs acreditats Escaldàrium 2018

Ja falta poc més de 32 dies per la nova edició de l’Escaldàrium, tornem a convocar als fotògrafs interessats en estar dins del grup dels fotògrafs acreditats. Aquest tindran una sèrie de privilegis de mobilitat, se’ls facilitarà l’ús d’una capa de diable per tal de garantir la protecció i millorar la plasticitat de la festa, a canvi, hauran d’etiquetar les fotografies #escaldarium #escaldarium18 #escaldarium2018 #balldediablesdecaldesdemontbui i facilitar-nos una selecció de 10 fotografies en qualitat per a impressió a 45 cm pel costat més llarg per poder-ne fer una exposició. El Ball de Diables de Caldes de Montbui podrà utilitzar aquestes fotografies per promocionar la festa sense ànim de lucre. Les fotografies que el Ball de Diables de Caldes de Montbui i l’Escaldàrium utilitzi sempre aniran acompanyades del nom del fotògraf i aquestes no seran cedides a tercers sense el consentiment per escrit de l’autor de la fotografia.
IMPORTANT: De cara a l’accés acreditat a l’acte d’execució de les Bruixes del divendres vespre caldrà, a més de l’acreditació, anar vestit d’acord amb l’indumentària de l’acte, als seleccionats/des se’ls explicarà com han d’anar vestits/des personalment.

Interessats/des en rebre una de les 6 acreditacions han d’enviar un correu electrònic a: consellescaldarium@gmail.com

En el cas de que les sol·licituds siguin nombroses es farà un sorteig de les inscripcions rebudes amb prioritat als fotògrafs que encara no hagin estat acreditats en altres edicons. Teniu fins el dia 2 de juliol a les 21:00 h

Fotografia de capçalera ©Llorenç Martí

Tagged With: , ,

Don't Miss the Next Great Post

If you enjoyed this blog post, subscribe below, and you'll receive an automatic email update when we publish new content.

Comments are closed.

Top