Escaldarium.com

va de diables

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte […]

Continue Reading »

Contactar

Et dius? (obligatori)

El teu Email (obligatori)

Si vols que et contactem per telèfon, escriu-lo aquí

Vols saber?

El teu missatge

This feature has not been activated yet. Install and activate the WordPress Popular Posts plugin.

Cerca dins l\'Escaldàrium

L’Escaldàrium 2020 SUSPÈS

L’Ajuntament de Caldes de Montbui i els organitzadors de la festa suspenen la 26ª edició de l’Escaldàrium a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.
Davant la situació actual i atenent a les recomanacions emeses en relació l’estat d’alarma per coronavirus, els organitzadors (el Ball de Diables de Caldes de Montbui , l’Associació de BombersVoluntaris de Caldes i l’Associació la Forca) i l’Ajuntament de Caldes de Montbui han decidit suspendre conjuntament la Festa del Foc i l’Aigua prevista per al segon cap de setmana de juliol (els dies 10, 11 i 12 de juliol de 2020).
L’Ajuntament de Caldes de Montbui i els organitzadors de la festa, han acordat que l’estalvi generat per la suspensió de l’Escaldàrium d’enguany, vagi destinat a les mesures d’acció social i de reactivació de l’economia local.
En paral•lel, les entitats responsables i l’Ajuntament estan valorant l’organització de propostes que mantinguin viu l’esperit de l’Escaldàrium, sempre d’acord amb el que permetin les condicions de seguretat sanitària.
Cuideu-vos! Foc, aigua i música!

Don't Miss the Next Great Post

If you enjoyed this blog post, subscribe below, and you'll receive an automatic email update when we publish new content.

Comments are closed.

Top