Escaldarium.com

va de diables

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte […]

Continue Reading »

Contactar

Et dius? (obligatori)

El teu Email (obligatori)

Si vols que et contactem per telèfon, escriu-lo aquí

Vols saber?

El teu missatge

This feature has not been activated yet. Install and activate the WordPress Popular Posts plugin.

Cerca dins l\'Escaldàrium

Escaldàrium 2018: de la plaça de la Font del Lleó a Les Cremades

Escaldàrium 2018: de la plaça de la Font del Lleó a Les Cremades

El Ball de Diables i l’Ajuntament anuncien que el pàrquing de Les Cremades serà la ubicació alternativa de l’Escaldàrium 2018, que tindrà lloc el 14 de juliol

La directora de l’Escaldàrium 2018, Gemma Casamayor, va desvetllar ahir la gran incògnita que plantejava el calendari de festes calderines d’enguany: on es farà la 24a edició de La festa del foc i l’aigua, ara que la plaça de la Font del Lleó està en ple projecte de reurbanització.

Ball de Diables, Bombers Voluntaris, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil, directora del Pla d’Autoprotecció i Ajuntament han trobat, després d’una cerca complexa, el millor escenari possible per a l’Escaldàrium 2018: el pàrquing asfaltat de la zona esportiva Les Cremades.

Canviar la gran festa del juliol d’ubicació ha estat un procés carregat de reflexió per la dificultat de trobar un lloc que complís amb tots els requisits que planteja l’esdeveniment més multitudinari i de més ressò nacional i internacional de Caldes de Montbui. L’espai ha de donar garanties de seguretat, amplitud, hidrants per les mànegues, accessos i sortides adequats i molts altres condicionants que ha estat posats sobre la taula al llarg dels darrers mesos, des de que es va saber que les obres de la plaça impedirien definitivament que l’Escaldàrium 2018 es fes al seu lloc habitual.

Serà la primera vegada que la festa surt de la plaça. Es va assegurar també que l’any que ve, coincidint amb els 25 anys de l’Escaldàrium, es tornarà a celebrar en l’espai que la va veure néixer. (…)

Més informació al document adjunt i a: http://www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/escaldarium-2018-de-la-placa-a-les-cremades.html

Imatges de la roda de premsa cedides per l’Ajuntament de Caldes de Montbui:

Imatges de la roda de premsa ubicació 2018
Roda de premsa nova ubicació Escaldàrium 2018

Tagged With: , ,

Don't Miss the Next Great Post

If you enjoyed this blog post, subscribe below, and you'll receive an automatic email update when we publish new content.

Comments are closed.

Top