Escaldarium.com

va de diables

El Ball de Diables de Caldes de Montbui va ser creat l’any 1992 per un grup de joves de Caldes de Montbui amb el recolzament de l’Associació Cultural. L’any 1995 va néixer la Festa del Foc i l’Aigua, l’Escaldàrium hereva de la Festa romana, un antiga celebració que s’havia fet durant uns anys a la població. L’esdeveniment té lloc cada any el segon dissabte […]

Continue Reading »

Contactar

Et dius? (obligatori)

El teu Email (obligatori)

Si vols que et contactem per telèfon, escriu-lo aquí

Vols saber?

El teu missatge

This feature has not been activated yet. Install and activate the WordPress Popular Posts plugin.

Cerca dins l\'Escaldàrium

La Godra dóna nom a un passatge del nucli antic de Caldes

Hi havia un petit carreró sense nom on la Godra sempre s’amagava abans de les seves sortides als correfocs i a l’Escaldàrium.

Dèiem sense nom perquè el Dissabte de Festa Major va culminar el procés pel qual s’ha batejat aquest petit carreró sense sortida amb el nom seu nom. L’alcalde, Jordi Solé, i un dels nostres caps de colla, Jaume Martínez, van fer la descoberta de la placa on es pot llegir “Passatge de la Godra, bèstia de foc del Ball de Diables de Caldes. La Godra, contenta va encendres amb alegria celebrant aquest fet acompanyada dels tabalers, diables i amics que omplien la plaça. La notícia la podeu llegir aquí.

Descoberta de la placa del passatge de la Godra

Descoberta de la placa del passatge de la Godra

Tagged With: , ,

Don't Miss the Next Great Post

If you enjoyed this blog post, subscribe below, and you'll receive an automatic email update when we publish new content.

Comments are closed.

Top